Restaurant serveren Frans eten.
Beoordeel Le Brasseur - bezorgrestaurant
Le Brasseur menu
Reserveer nu - Iens.nl
High tea & high wine Let op: reserveert u voor een high tea of high wine? Geeft u dit aub aan in de opmerkingen bij reservering!
BROODJES tot 17:00 uur rundercarpaccio | parmezaan | kappertjes | notensla | truffelmayonaise gebakken paddenstoelen | ui | kruidensla | knoflookboter doperwtenburger | tomaat | kiemgroenten | blauwader kaas | avocado | mosterdmayonaise tonijntartaar | courgette | venkel | paprika | gemengde sla | sesammayonaise gerookte kip | bacon | kaas | tomaat | komkommer | ei | gemengde sla | kerrie-pestomayonaise rundercarpaccio | salade gamba | spekkoek van geitenkaas | truffelsoep | boerenlandbrood
VOORGERECHTEN rundercarpaccio | tomaat | kappertjes | rucola | parmezaan | truffelmayonaise tonijntartaar | sperziebonen | ei | paprika | ui | olijven | cherrytomaat | kreeftenmayonaise marbré van kalf | eendenlever | parmaham | kruidensla | knolselderij | mosterdmayonaise spekkoek van geitenkaas | peer | gele biet | kletzenbrood | rode port stroop bonbon van zalm | makreelmousse | sesamstengel | cherrytomaat | kruidenmayonaise plateau | verschillende voorgerechten | verrassing | vanaf 2 personen chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten
SALADES gamba | komkommer | venkel | little gem | tuinkers | zuurdesem | knoflookdressing rode & gele biet | paranoten | feta | granny smith appel | gemengde sla | tijm-citroendressing dungesneden parmaham | peer | walnoten | parmezaan | gemengde sla | aceto balsamicodressing
SOEPEN kreeftensoep | gamba | cognacroom truffelroomsoep | paddenstoelen | crème fraîche | bieslook
WARME VOORGERECHTEN gebakken eendenlever | appel | suikerbrood | bietenstroop pompoen | kastanje | couscous | hazelnoot | oude grachtenkaas | truffelroom chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten
HOOFDGERECHTEN gebakken diamanthaas | paprika | rode ui | beukenzwam | rode port-jus | huisgemaakte friet | mayonaise gebakken coquille | gamba | zeebaarsfilet | inktvis | sojabonen | zeekraal | risotto | kreeftensaus varkenshaas | brie | prosciutto | aardappel | andijvie | truffelsaus gegrilde rode mulfilet | gnocchi | tomaat | basilicum | olijven | rucola | saffraansaus kalfsstoofpot | regenboog wortelen | melous-ui | pommes berny ravioli met gorgonzola | walnoten | oesterzwam | pastinaak | courgette | paddenstoelen-dragonsaus chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten
NAGERECHTEN olijfolieroomijs | mango | pistache | kletskop chocolade proeverij | vanillesaus | hazelnootroomijs vanille cheesecake | karamel | banaan | mangosorbetijs 4 boerenkazen | noten | druiven | dadels | suikerbrood huisgemaakte zoetigheden | koffie of thee chef specialiteit | wekelijks wisselend | seizoensproducten verschillende nagerechten | verrassing | vanaf 2 personen
TAART appelnotentaart | slagroom macaron | chocolade mousse