Neetu Dhaba Indian & Nepalese Restaurant


Amsterdam, 1054 JZ

Telefoon: 31206124100


Restaurant serveren Indiaas, Nepalees eten.
Beoordeel Neetu Dhaba Indian & Nepalese Restaurant - bezorgrestaurant

Je algemene waardering van Neetu Dhaba Indian & Nepalese Restaurant in Amsterdam

Eten : Service :

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring, en mijn oprechte mening over Neetu Dhaba Indian & Nepalese Restaurant weergeeft, en dat ik geen persoonlijke of zakelijke band heb met dit etablissement, en dat mij door dit etablissement niets is aangeboden in ruil voor het schrijven van deze beoordeling. Ik begrijp een zerotolerancebeleid hanteert met betrekking tot valse beoordelingen.

Neetu Dhaba Indian & Nepalese Restaurant menu

Neetu Dhaba is al ruim 23 jaar een begrip in Amsterdam en is gelegen aan de Overtoom 482.
Vanuit alle windstreken uit India hebben wij de beste gerechten van verschillende keukens gecombineerd, zodat klanten de allerbeste smaken kunnen proeven.
Daarnaast zijn onze smaken zijn zeer authentiek en zijn deze van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor is onze chef-kok in staat om gerechten te bereiden die een unieke smaakbeleving hebben, die nergens anders zo lekker en “huiselijk” smaken.
Aangezien wij ook Nepalees in onze bloedlijn hebben vonden wij het zeer belangrijk om naast de Indiase keuken, ook wat Nepalese gerechten te verwerken in ons menukaart. Bij ons eet je de lekkerste Dal Bhat Tarkari of Momo dumplings.
Met een dagelijkse en verse bereiding zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd terug zal komen.

Lunt u bellen met eten bestellen / om het menu te krijgen van restaurant.


stersterstersterster
Neetu Dhaba Indian & Nepalese Restaurant - Indiaas, Nepalees eten bestellen von bezorgrestaurant - Amsterdam 1 van de 5 (1 beoordelingen)
Waardering - Neetu Dhaba Indian & Nepalese Restaurant