Pizzeria San Marino

Heereweg 212A
Lisse, 2161 BP

Telefoon: -

Beoordeel Pizzeria San Marino - bezorgrestaurant

Je algemene waardering van Pizzeria San Marino in Lisse

Eten : Service :

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring, en mijn oprechte mening over Pizzeria San Marino weergeeft, en dat ik geen persoonlijke of zakelijke band heb met dit etablissement, en dat mij door dit etablissement niets is aangeboden in ruil voor het schrijven van deze beoordeling. Ik begrijp een zerotolerancebeleid hanteert met betrekking tot valse beoordelingen.

Pizzeria San Marino menu
Beschikbaarheid


Reserveren
Italiaans 3-gangen keuzemenu
In een knus restaurant aan de Heerestraat in Lisse
Voorgerecht: Antipasto Italiano, Insalata Mista óf Insalata Caprese
Hoofdgerecht: kies uit maar liefst 8 pasta’s (o.a. Bolognese, Al Pesto en Carbonara) en 14 pizza’s (o.a. Capricciosa, Salami en Funghi)
Dessert: Tiramisu óf Dame Blanche
Optie voor 1 persoon enkel te gebruiken bij een minimale tafelbezetting van 2 personen


Hoewel de titel anders doet vermoeden ligt restaurant San Marino in Lisse en niet in Italië. Wél hebben ze hier alle ingrediënten in ‘
casa’
om de ervaring net zo indrukwekkend te maken als wanneer je vele kilometers zuidelijker zou reizen. Dat betekent een knus restaurant met een aangenaam interieur, een gastvrije, warme bediening, en uiteraard dagverse producten waarmee de chef van dienst liefdevolle gerechten bereidt. Je kiest voor aanvang van dit Italiaanse diner bij San Marino uit een drietal voorgerechten, gevolgd door een verse pasta of pizza naar keuze. De kers op een gezellige avond wordt spreekwoordelijk geplaatst met een tiramisu of dame blanche van het huis. Buon appetito.

Lunt u bellen met eten bestellen / om het menu te krijgen van restaurant.


Waardering - Pizzeria San Marino