Restaurant 't Eethuysje

Dorpsstraat 53
Castricum, 1901 EJ

Telefoon: -


Restaurant serveren Frans eten.




Beoordeel Restaurant 't Eethuysje - bezorgrestaurant

Je algemene waardering van Restaurant 't Eethuysje in Castricum

Eten : Service :

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring, en mijn oprechte mening over Restaurant 't Eethuysje weergeeft, en dat ik geen persoonlijke of zakelijke band heb met dit etablissement, en dat mij door dit etablissement niets is aangeboden in ruil voor het schrijven van deze beoordeling. Ik begrijp een zerotolerancebeleid hanteert met betrekking tot valse beoordelingen.

Restaurant 't Eethuysje menu



Voorgerechten

  • Dagverse oesters van het seizoen, per stuk
  • Salade gourmande met vier bereidingen van boerderij-eend, zoetzure biet, meloesui en vinaigrette van sherry en zoethout
  • Salade van Noordzeekrab met krokante chipirones, zoetzure tomaat, crème van avocado en komkommerbouillon
  • Rode linzenhumus met ingelegde bosui en bundelzwam, gebakken polenta (Italiaans maïsmeel), schuim van ricotta en geschaafde macadamia noot
  • Gemarineerde wilde zeebaars met gamba, crunch van kokos en pinda, zoetzure pompoen en mierikswortel crème
  • Steak tartaar van het Angus rund op twee manieren, met crème van scharrelei, avrugakaviaar, schuim van gerookte aardappel, en Parmezaanse kaas

Tussengerechten

  • Rode mul, zachtgegaard in citroenolie met tomatensalsa, zwarte olijf en crème van gruyèrekaas
  • Stoofje van wild zwijn met eendenlever, paddenstoelen en krokantjes van zwezerik

Hoofdgerechten

  • Damhert uit het Noord Hollands duinreservaat; rosé gebraden filet en hertenpeper met geroosterde knolgroenten en jus met cognac
  • Rugstuk van winterkabeljauw gebakken op krokant zuurdesembrood, bloemkoolcouscous, Hollandse garnalen en Hollandaise saus
  • Pompoenrisotto met gegrilde prei, geroosterde pompoen, macadamianoot geitenkaasbeignet en schuim van eekhoorntjesbrood
  • Franse “label rouge” boerderijhoender , gebraden borstfilet met paddenstoelen, ravioli gevuld met gekonfijte kippenbout, duindoorn, rode biet en gevogeltejus
  • Wilde heilbot uit de oven met basilicum, pasta riso, geroosterde venkel en bouillabaissesaus

Nagerechten

  • Wentelteefjes gevuld met kastanje crème, gepocheerde appel, lemoncurd en honingparfait
  • Carrotcake; lopend cakeje van chocolade en gekarameliseerde wortel met chocolademousse en sorbetijs van sinaasappel en kruidnagel
  • Selectie van Europese boerderijkazen met huisgemaakt vijgenbrood en appelhazelnootbrood
  • Speculaas “rum-baba” met rozijnen, sinaasappelcremeux en roomijs van amandel
  • Beignets van stoofpeer, chocolademarquise, crème van kaneel en sorbetijs van cranberry

stersterstersterster
Restaurant 't Eethuysje - Frans eten bestellen von bezorgrestaurant - Castricum 5 van de 5 (309 beoordelingen)
Waardering - Restaurant 't Eethuysje